Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Spigot 1.7.9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, ma ktoś spigota 1.7.9? Nigdzie go nie pobiore, jeśli ktoś go ma to niech wstawi na hosting i da link, oczywiście dam like. Pozdrawiam.

ODCHODZE!

Opublikowano

nie wiem na jaka to wersje itd, link znaleziony gdzieś na forum bukkita :P

No i nie daje tez pewności że jest w 100% czyste itd... mi się pobierac nie chce.

http://spigot.pw/

To już jest koniec smerfa:

http://www.mpcforum.pl/topic/1323530-info-znikam/

GG: 48522543

PS: Na innych forach i stronach znajdziesz mnie pod nickiem: 

BukkitSmerf

Opublikowano

I pozamiatane teraz nawet silnika nie można ściągnąć.. ciekawe co autorzy silników osiągną w ramach protestu.

Trzymam kciuki! 

Minecraft stał sie najpopularniejszą grą na świecie to jeszcze im mało i chcą się nachapać ..

Rekrut
Opublikowano

I pozamiatane teraz nawet silnika nie można ściągnąć.. ciekawe co autorzy silników osiągną w ramach protestu.

Trzymam kciuki! 

Minecraft stał sie najpopularniejszą grą na świecie to jeszcze im mało i chcą się nachapać ..

Puknij się w głowę, nikt tu nie protestuje tylko przez jednego idiotę musieli zdjąć zarówno bukkita jak i spigota.

Opublikowano

Puknij się w głowę, nikt tu nie protestuje tylko przez jednego idiotę musieli zdjąć zarówno bukkita jak i spigota.

Bardziej prze mojang bo jak ty to powiedziałeś ten "idiota" nie toleruje EULA

Rekrut
Opublikowano

Bardziej prze mojang bo jak ty to powiedziałeś ten "idiota" nie toleruje EULA

No fajnie że nie toleruje, to nie oznacza że musi doprowadzać do takiej sytuacji gdy wszystkie downloady działających serwerów są zdejmowane ;) Analogiczna sytuacja: jak ty kogoś nie tolerujesz to idziesz go zabić bo "nie tolerujesz"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...